Soc l’Andrea mare i emprenedora amb família nombrosa.

Després del naixement del meu últim fill és quan em vaig, adonar de la falta d’espais de trobada per a famílies i nadons. Vaig patir aquesta mancança. Penso que hi ha moltes mares i pares que necessiten trobar un lloc com Espai Nats. Tothom sap que la maternitat empodera la dona, així que em vaig dir “Doncs a crear-ho!”.

Espai Nats és un lloc de trobada de famílies per compartir criances, sentir un espai de “cures” i créixer plegades en la vivència de la maternitat, entenent-la de manera holística i integral per acompanyar tothom en les seves necessitats, neguits i interessos particulars i posar-los en comú.

Aquesta filosofia la desenvolupo per mitjà de l’espai de joc lliure i de qualitat i els cursos, tallers i xerrades adreçats a les famílies per fer amb criatures o sense. També hi ha la possibilitat de treure l’espai al carrer per gaudir del barri i del joc en família.

Torna a dalt